Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега някъде при педалите има дупка, утре ще проверя къде е с точност и ще пиша, зад таблото мисля ,че нямаше.
    EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
    Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
    Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Толкова е просторно там е, че се изръбих да се завирам там отдолу, че не съм и 80 кила хахаха. Виждам ги отпред под разширителния съд излизат ама от вътрешната страна къде саааа ...
      Както се изрази колегата по-рано с умения на гинеколог ще трябва да опитам само да знам къде долу-горе да пипам.
      И още нещо ме интересува...Някой да има стар термостат да видим колко е диаметъра на маркуча който е от него към купето за радиаторчето вътре? Че това модулче от реното ми се вижда малко по тясно от маркуча но може и само така да ми изглежда.

Comment

• На лесно място е ,утре ще ти кажа къде точно се намира.
        EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
        Peugeot 406 Coupe 2.2HDI

Comment

• Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщение
          Толкова е просторно там е, че се изръбих да се завирам там отдолу, че не съм и 80 кила хахаха. Виждам ги отпред под разширителния съд излизат ама от вътрешната страна къде саааа ...
          Както се изрази колегата по-рано с умения на гинеколог ще трябва да опитам само да знам къде долу-горе да пипам.
          И още нещо ме интересува...Някой да има стар термостат да видим колко е диаметъра на маркуча който е от него към купето за радиаторчето вътре? Че това модулче от реното ми се вижда малко по тясно от маркуча но може и само така да ми изглежда.
          аз имам стар термостат, покажи ми на снимка от моята тема каквото те интересува
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Ето снимките.Интересува ме диаметъра на тия две разклонения на термостата колко е.На едната снимка съм оградил маркуча който ще режа за да монтирам това модулче със свещите. Аз май едно разклонение видях на моя от към купето но може и да не съм видял правилно.Както и въпросното "нещо".
            Attached Files

Comment

Ето снимките.Интересува ме диаметъра на тия две разклонения на термостата колко е.На едната снимка съм оградил маркуча който ще режа за да монтирам това модулче със свещите. Аз май едно разклонение видях на моя от към купето но може и да не съм видял правилно.Както и въпросното "нещо".
              в петък след обед ще ги премеря с шублера и ще ти пиша

Comment

• Колега при мен дупката е от ляво на педала на съединителя.
                Attached Files
                Peugeot 406 Coupe 2.2HDI

Comment

• Ммм супер...ще се заема до ден два и да видим какво ще стане.Благодаря за насоката.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    аз имам стар термостат, покажи ми на снимка от моята тема каквото те интересува
                    Колега, дали си мерил колко е този диаметър?

Comment

Колега, дали си мерил колко е този диаметър?
                      Да, 21мм и двата.

Comment

• Супер, Благодаря много!!!

Comment

Супер, Благодаря много!!!
                          .

Comment

• Одеве като си прибрах колата в гаража чух нещо да трополи и като се наведох видях, че има теч. Течеше си струйка накъде зад десния носач, при задния му тампон. Слязох в канала и видях, че предния мост е мокър. От къде може да избие там? Толкова назад в коша няма от къде да протече антифриз. Единствено радиатора на парното е толкова назад, но в купето е сухо. Другото което ми идва на ум е да са запушени отводнителните каналчета и по някаква причина водата да се е изляла пред нас. След това покарах на високи обороти в квартала, но не иска да протече повече. Някакви идеи?

Comment

• Виж нивото на антифриза, мушни си ръката и виж отводнителния маркуч, над рейката, по средата.

Comment

• Антифриза си седи между минимума и максимума. Няма как да си мушна ръката между рейката, защото там са стъпковите мотори на газовото.

Comment

Working...
                                X